Sol Sup Club voor suplessen, tours, clinics en events!

Contact: info@solsupclub.nl / 0624584403

Over ons

Sol Sup Club is opgericht in het voorjaar van 2015 door Marcel (eigenaar Solbeach) en Eva, allebei al jaren fanatiek supper. Een uit de hand gelopen hobby zeg maar. Marcel verhuurde al langer supboards vanaf Solbeach en gaf, op aanvraag, les aan groepen. Nadat Eva in april 2015 haar instructeursopleiding voltooide, werd het tijd om het beestje een naampje en gezicht te geven: Sol Sup Club was geboren!

Sol Sup Club is dé stand up paddle school van Scheveningen/Den Haag en omstreken! Het unieke van Sol Sup Club is dat wij, naast onze vaste strandlocatie bij strandpaviljoen Solbeach in Scheveningen,  actief zijn op verschillende locaties in Den Haag zoals het Westbroekpark en de Haagse grachten. Maar ook in de omgeving van Den Haag is veel water waarop gesupt kan worden. Op afspraak komt Sol Sup Club naar elke gewenste locatie aan het water in Zuid-Holland.

Behalve supclinics voor bedrijven (teambuilding), vrijgezellenfeestje en kinderpartijtjes, verzorgt Sol Sup Club suplessen op dinsdagavond en vrijdagochtend. Deze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Aanmelden kan via info@solsupclub.nl.

Naast de supclinics en vaste lessen organiseert Sol Sup Club suptours door het park, de stad of in de polders en zijn wij al suppend aanwezig op verschillende events bijvoorbeeld tijdens Jazz in de Gracht. Ook geven we in de zomermaanden supyogalessen.