Sol Sup Club voor suplessen, tours, clinics en events!

Contact: info@solsupclub.nl / 0624584403

Arrangementen

Sol Sup Club biedt all-inclusive arrangementen aan op maat. Wil je een dagvullend programma, meerdere sportieve of creatieve activiteiten doen of eerst suppen en daarna ontspannen eten? Alles is mogelijk! Eventueel in samenwerking met evenbureau uit Scheveningen, stellen wij een programma op maat voor jullie samen. Wij geven je een aantal voorbeelden maar neem gerust contact met ons op voor specifieke vragen/wensen.

SUP&BBQ

Na een korte warming up & instructie gaan we het water op om te suppen in het Westbroekpark. Na inspanning, komt ontspanning; na afloop van de supclinic schuift je aan op ons terras van strandtent Solbeach voor een Cook It Yourself barbeque, keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Te reserveren vanaf 4 personen.

SUP&FLY

Voor de sportievelingen! Eerst suppen en daarna powerkiten of andersom! Professionele begeleiders, inclusief materiaal. Te reserveren vanaf 10 personen bij Solbeach.

SUP&SLEEP

Wil jij of jullie groep in de buurt overnachten na het suppen en misschien ook mee-eten of BBQ-en? Wees van harte welkom bij onze partner Jorplace Beach Hostel Scheveningen - hét hostel van Scheveningen en Den Haag.
Jorplace is de ideale verblijfplaats voor een strand- en stad vakantie of om met een groep te verblijven na een leuke activiteit of evenement. 
Er is bij Jorplace altijd wat te beleven. Bekijk HIER nu de kamers en de beschikbaarheid. 

Verhuur

Heb je wel eens eerder gesupt of ben je sportief aangelegd en wil je een keer samen met je geliefde, beste vriend of je liefste vriendinnen het water op? Dat kan. Wij verhuren 2 tot 6 supboards + peddels en komen die brengen naar het Westbroekpark. We geven je een korte uitleg waarna jullie zonder instructeur het park gaan ontdekken vanaf het water. 2 uur later worden de boards weer opgehaald op de afgesproken plek.

Sol Sup Club verhuurt haar supboards bij Solbeach voor iedereen die al eens een suples/clinic gevolgd heeft. Of je nu alleen het water op wilt of met een groep vrienden, bij Solbeach huur je per uur een supboard, peddel en wetsuit. 

Voor groepen is het ook mogelijk supboards te huren voor op binnenwater. Wij komen dan de boards bij u brengen met onze supbus. Vanaf 4 boards!


Opbellen
E-mail