Sol Sup Club voor suplessen, tours, clinics en events!

Contact: info@solsupclub.nl / 0624584403

Arrangementen

Sol Sup Club biedt all-inclusive arrangementen aan op maat. Wil je een dagvullend programma, meerdere sportieve of creatieve activiteiten doen of eerst suppen en daarna ontspannen eten? Alles is mogelijk! Wij geven je een aantal voorbeelden maar neem gerust contact met ons op voor specifieke vragen/wensen.


SUP&BBQ

Na een korte warming up & instructie gaan we het water op om te suppen. Na inspanning, komt ontspanning; na afloop van de supclinic schuift je aan op ons terras bij Solbeach voor een Cook It Yourself barbeque, keuze uit vlees, vis of vegetarisch. Een barbecue in het park behoort ook tot de mogelijkheden! Te reserveren vanaf 4 personen.


SUP&FLY

Voor de sportievelingen! Eerst suppen en daarna powerkiten of andersom! Professionele begeleiders, inclusief materiaal. Te reserveren vanaf 10 personen.


SUP&PICKNICK

Een ontspannen suptocht van ongeveer een uur door de natuur, zoals het Westbroekpark in Den Haag, met na afloop een picknick. Picknick je liever onderweg? Geen probleem, dan krijg je een mand met versnaperingen mee voor op je board. Inclusief begeleiding en materiaal. Te reserveren vanaf 4 personen.


BIG SUP

Ben je met een groep vrienden, familie of collega's en heb je zin in BIG FUN? Reserveer dan onze big sup! Dit enorme supboard is geschikt voor 8 personen en staat garant voor heel veel lol. Daarnaast vraag het een goede samenwerken om met z'n allen op de big sup te blijven staan dus is het perfect voor teambuilding! 


SUP&SLEEP

Wil jij of jullie groep in de buurt overnachten na het suppen en misschien ook mee-eten of BBQ-en? Wees van harte welkom bij onze partner Jorplace Beach Hostel Scheveningen - hét hostel van Scheveningen en Den Haag.
Jorplace is de ideale verblijfplaats voor een strand- en stad vakantie of om met een groep te verblijven na een leuke activiteit of evenement. 
Er is bij Jorplace altijd wat te beleven. Bekijk HIER nu de kamers en de beschikbaarheid. 

Verhuur

Sol Sup Club verhuurt haar supboards bij Solbeach voor iedereen die al eens een suples/clinic gevolgd heeft. Of je nu alleen het water op wilt of met een groep vrienden, bij Solbeach huur je per uur een supboard, peddel en wetsuit. 

Voor groepen is het ook mogelijk supboards te huren voor op binnenwater. Wij komen dan de boards bij u brengen met onze supbus. Vanaf 4 boards!


Opbellen
E-mail