Sol Sup Club voor suplessen, tours, clinics en events!

Contact: info@solsupclub.nl / 0624584403

Over ons

Sol Sup Club is opgericht in het voorjaar van 2015 door Eva Wiewel. Eva supte al jaren fanatiek op zowel binnenwater als zee en wist soms vrienden of familie te overtuigen een keer mee te gaan met haar. Het viel haar op dat iedereen altijd enthousiast was na een 'suples' en Eva werd, op haar beurt, heel blij van het delen van haar ervaring. Steeds vaker vroegen bekenden of ze een keer mee mochten het water op. De beslissing om een SUPschool te beginnen was toen snel gemaakt. Nadat Eva in april 2015 haar instructeursopleiding voltooide, was Sol Sup Club geboren.

Sol Sup Club is dé stand up paddle school van Scheveningen/Den Haag en omstreken! Het unieke van Sol Sup Club is dat wij een "mobiele" supschool is. Waar water is, daar kan in principe gesupt worden. Op afspraak komt Sol Sup Club naar elke gewenste locatie aan het water in Zuid-Holland.

De meeste supclinics voor bedrijven (teambuilding), vrijgezellenfeestje en kinderpartijtjes, verzorgt Sol Sup Club in het Westbroekpark in Scheveningen. Een unieke locatie voor beginners om voor het eerst op een supboard te staan. Door het rustige water en de weinige andere watersporters heb je de kans om het suppen snel te leren en is het dus voor iedereen altijd een succes-ervaring!

 

  

 

  

 

 

 

 


Opbellen
E-mail