Sol Sup Club voor suplessen, tours, clinics en events!

Contact: info@solsupclub.nl / 0624584403

Waar ben je naar op zoek?:


Suples

Op aanvraag kun je een suples reserveren in het Westbroekpark in Scheveningen. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen van 8 tot 88 jaar met een goede gezondheid en in het bezit van een zwemdiploma. Dit kan zowel een privéles zijn, een duoles of een les met een groepje vriendinnen/vrienden of familie. We beginnen de les met een korte warming-up gevolgd door wat uitleg over het materiaal, de suptechniek en informatie over veilig suppen. Hierna gaan we het water op! Op het water begeleiden we je zodat je zo snel mogelijk op je board kan staan en gaan! Een suples duurt ongeveer anderhalf uur en is inclusief gebruik van materiaal, wetsuit en instructie.  Aanmelden graag via info@solsupclub.nl

Suptours

Op aanvraag organiseert Sol Sup Club een suptours. We starten in het Westbroekpark en suppen desgewenst naar Clingendael of de binnenstad van Den Haag. Let wel, dit is voor de meer ervaren suppers gezien de afstand/tijd die we afleggen. 

Supclinics voor bedrijven en vrijgezellenfeestjes

Buiten de lessen en tours is Sol Sup Club de supschool waar je terecht kunt voor uw bedrijfsuitje, teambuiling of vrijgezellenfeestje. Wij organiseren een supclinic voor jou en je gezelschap waarbij veel lol maken het belangrijkste ingrediënt vormt. Na uitleg over materiaal en techniek gaan we samen met jullie het water op. De clinics duren 1,5 - 2 uur en zijn inclusief uitleg, begeleiding en materiaalgebruik.

Supevents

Sol Sup Club organiseert graag supevents waarbij niet alleen het suppen centraal staat. Zo supten wij eerder over de Haagse grachten tijdens Jazz in de Gracht en Koningsdag, dragen wij de natuur een warm hart toe door zwerfafval uit het water te vissen door Sup Clean Ups te doen en worden wij ingehuurd om op campings suplessen te geven aan kinderen. Heb je zelf een event waarbij je het leuk zou vinden om suppen aan te kunnen bieden, neem dan gerust contact met ons op.

Sup for kids - SUP kinderfeestjes

Sol Sup Club wordt heel blij van suples geven aan kinderen. Kinderen beginnen vaak wat onzeker aan de les/clinic maar zijn na afloop altijd onverdeeld enthousiast en willen dan 'op suppen'. Kinderen vanaf ongeveer 7 jaar in het bezit van een zwemdiploma kunnen hun eerste suples volgen bij Sol Sup Club. Dit kan privéles zijn, in groepsverband bijvoorbeeld met je klas of club/vereniging of met een kinderfeestje. Voor les aan kinderen in groepsverband adviseren wij niet meer dan 5 kinderen per les om zo ieder kind voldoende aandacht te kunnen geven. Kom je met meer dan kunnen kiezen we voor het opdelen van de groep in twee of meer groepjes. Vanwege de veiligheid vinden de lessen aan kinderen / kinderfeestjes altijd plaats in het Westbroekpark, Den Haag of ander binnenwater. 

Supyoga

Vanaf het voorjaar van 2016 organiseert Sol Sup Club op aanvraag supyogalessen in het Westbroekpark. Sup en Yoga is de ideale combinatie; balans, ademhaling, corestrength en ontspanning komen hier samen. We beginnen met een korte warming up, instructie en een stukje peddelen op het water waarna we de yogaoefeningen op het supboard doen. Na de eindontspanning in de buitenlucht, op het deinende water, kun je niet wachten tot de volgende les! 


 


 

 


Opbellen
E-mail