Sol Sup Club voor suplessen, tours, clinics en events!

Contact: info@solsupclub.nl / 0624584403

Waar ben je naar op zoek?:


Suples

VANWEGE DE CORONACRISIS VINDEN ER GEEN WEKELIJKSE GROEPSLESSEN PLAATS SEIZOEN 2020. VOOR PRIVELES, SUPLES ALS BEDRIJFSUITJE, VRIJGEZELLENFEESTJE OF MET EEN GROEP VRIENDEN OF BOARDHUUR (PER 2 STUKS) STUUR EEN E-MAIL NAAR INFO@SOLSUPCLUB.NL

Elke dinsdagavond (19.30-21.00) en vrijdagochtend (11.00-12.30) kun je aansluiten voor suples, afhankelijk van de weersomstandigheden, op zee of in het Westbroekpark. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen van 8 tot 88 jaar met een goede gezondheid en in het bezit van een zwemdiploma. Naast de vaste lessen op dinsdagavond en vrijdagochtend, kun je natuurlijk ook op aanvraag een les reserveren, wanneer jij maar wilt, zowel privé als met een groepje vriendinnen/vrienden. 

We beginnen de les met een korte warming-up gevolgd door wat uitleg over het materiaal, de suptechniek en informatie over veilig suppen. Hierna gaan we met z'n allen het water op! Op het water begeleiden we je zodat je zo snel mogelijk op je board kan staan en gaan!

Een suples duurt ongeveer anderhalf uur en is inclusief gebruik van materiaal, wetsuit en instructie.  Aanmelden graag via info@solsupclub.nl

Suptours

Minimaal een keer per maand organiseert Sol Sup Club een suptour door de binnenstad van Den Haag. We gaan het water op ter hoogte van de Boomsluiterskade/Uilebomen waarna we een rondje over de grachten zullen varen. De tour duurt, afhankelijk van het aantal deelnemers, ongeveer 2,5 uur. Naast deze vaste suptour biedt Sol Sup Club pop-up tours aan op wisselende plaatsen in Den Haag en omgeving; lekker ontspannen suppen door de natuur of een andere stad leren kennen vanaf het water. Voor de suptours is enige supervaring gewenst maar niet vereist. Hou onze Facebookpagina in de gaten om deel te kunnen nemen aan de tours.

Supclinics voor bedrijven en vrijgezellenfeestjes

Buiten de vaste lessen en tours is Sol Sup Club de supschool waar je terecht kunt voor uw bedrijfsuitje, teambuiling, familiedag of vrijgezellenfeestje. Wij organiseren een supclinic voor jou en je gezelschap waarbij veel lol maken het belangrijkste ingrediënt vormt. Na uitleg over materiaal en techniek gaan we samen met jullie het water op. Je kunt kiezen tussen een supboard per persoon, onze big sup voor maximaal 8 personen (zie onderaan de pagina) of een combinatie hier van. 

Supevents

Sol Sup Club organiseert graag supevents waarbij niet alleen het suppen centraal staat. Zo supten wij eerder over de Haagse grachten tijdens Jazz in de Gracht en Koningsdag. Dragen wij de natuur een warm hart toe door zwerfafval uit het water te vissen door Sup Clean Ups te doen en worden wij ingehuurd om op campings suplessen te geven aan kinderen. Heeft je zelf een event waarbij je het leuk zou vinden om suppen aan te kunnen bieden, dan zijn wij daar heel enthousiast over!

Sup for kids

Sol Sup Club wordt heel blij van suples geven aan kinderen! Kinderen beginnen vaak wat onzeker aan de les/clinic maar zijn na afloop altijd onverdeeld enthousiast en willen dan 'op suppen'. Kinderen vanaf ongeveer 8 jaar in het bezit van een zwemdiploma kunnen hun eerste suples volgen bij Sol Sup Club. Dit kan privéles zijn, in groepsverband bijvoorbeeld met je klas of club/vereniging of met een kinderfeestje. Voor les aan kinderen in groepsverband adviseren wij niet meer dan 8 kinderen per supinstructeur per les om zo ieder kind voldoende aandacht te kunnen geven. Komt je met meer dan kunnen we kiezen voor de inzet van een extra instructeur of het opdelen van de groep in twee of meer groepjes. 

In de warme maanden van het jaar (juni, juli, augustus, september) organiseren wij ook ouder-kind supclinics zoals peuter/kleutersup; je peuter/kleuter zit met een reddingsvest voorop je board terwijl jij rustig peddelt. Maximaal genieten met z'n tweeën! Hou onze Facebookpagina in de gaten voor data & locaties

Supyoga

Vanaf het voorjaar van 2016 organiseert Sol Sup Club supyogalessen in het Westbroekpark. Als de zee zich koest houdt, wijken we hier mogelijk ook een keer naar uit. Sup en Yoga is de ideale combinatie; balans, ademhaling, corestrength en ontspanning komen hier samen. We beginnen met een korte warming up, instructie en een stukje peddelen op het water waarna we de yogaoefeningen op het supboard doen. Na de eindontspanning in de buitenlucht, op het deinende water, kun je niet wachten tot de volgende les!

Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor informatie over data, tijden en locatie

Big sup

Speciaal voor bedrijven, vrijgezellenfeestjes en kinderpartijtjes, bieden wij onze big sup aan! Met z'n allen tegelijk peddelen vraagt echt om teamwork en staat garant voor heel veel plezier! Je kan dit enorme supboard ook huren in combinatie met enkele supboards zodat je kunt wisselen als je met een grote groep bent. Aan onervaren suppers adviseren wij om een uitstapje met de big sup te laten begeleiden door een supinstructeur.


  


 


 

 


Opbellen
E-mail